Caz ȘOCANT la Spitalul „Victor Babeș”. O pacientă COVID a MURIT după ce ar fi fost DECONECTATĂ din greșeală de la aparate

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Incident șocant la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală. O femeie cu COVID a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate de către un brancardier.

Incident șocant la Spitalul COVID Victor Babeş din Capitală. O pacientă în vârstă de 65 de ani, internată cu COVID-19, a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate de către un brancardier, transmite RealitateaPlus. S-a întâmplat ieri, iar polițiștii de la Serviciul Omoruri și un procuror au ajuns la Spitalul Victor Babeș pentru a face cercetări cu privire la decesul suspect.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Din primele informații se pare că brancardierul ar fi fost trimis să dezintubeze un pacient de la ATI care murise, din greșeală însă ar fi deconectat-o de la aparate pe femeia în vârstă de 65 de ani, în locul bărbatului decedat.  La scurt timp pacienta a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel