Orban îl trimite pe Teodorovici la TRATAMENT! ”El e principalul vinovat”

Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa fostului ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici, despre care a spus că ar „trebui să se ducă să se trateze”.

Eugen Teodorovici a propus o comisie de anchetă în fața căreia ar trebui să se prezinte Florin Cîțu, Ludovic Orban dar și Viorica Dăncilă pentru a explica de ce s-a depășit deficitul pe 2019 și s-au majorat cheltuielile. Această propunere i-a fost readusă în actualitate premierului demis Ludovic Orban, în timpul unei conferințe de presă, marți, la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului Național Liberal.

- ”Cine face această propunere?” l-a întrebat pe ziarist Ludovic Orban.

- ”Eugen Teodorovici” a reamintit ziaristul, în conferința de presă.

- ”Deci, eu cred că domnul Eugen Teodorovici trebuie să se ducă să se trateze. El este principalul vinovat. Vă aduceți aminte că s-a emis o Ordonanță de Urgență special ca să permită premierului și ministrului Finanțelor să nu dea declarații pe propria răspundere privind veridicitatea datelor pe baza cărora a fost construit bugerul pe 2019. Și asta ca să scape de răspunderea minciunilor pe care le-au pus la baza construcției bugetare pe 2019. Aceste minciuni au fost relevate cu prisosință. Comisia de anchetă trebuie să o întrebe, într-adevăr, pe Dăncilă, dar mai ales pe el, pentru că el a fost ministru de Finanțe și el a putut să inventeze venituri inexistente și a putut să declanșeze cheltuieli pentru care nu existau resursele financiare necesare”, a răspuns premierul demis Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel