Octavian Strunilă, ce l-a șocat în Madagascar: Nu glumesc

Octavian Strunilă
Octavian Strunilă

Octavian Strunilă se află la peste 7.000 de kilometri distanță de România, în Madagascar, acolo unde au loc filmările pentru ”Ultimul Trib”, show ce va fi difuzat de Antena 1 în aceastã toamnã. 

Deși prin natura show-ului, concurenții sunt cei care vor fi supuși unor încercări grele, nici pentru prezentatorul emisiunii lucrurile nu par să fie prea simple: "E foarte frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăți ciudate, nu știi ce zboară în jurul tău, nu știi ce gândaci, șopârle găsești noaptea în cameră. Şi nu glumesc, mici șopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în camerã, ori pe pereți, ori când dau cearşaful la o parte. Câte o mică prietenă șopârlițã”, povesteşte amuzat prezentatorul show-ului.

Cei care s-au înscris în această aventură exotică au trecut prin schimbări bruște, căci climatul, șocul cultural, condițiile dificile și jocurile extrem de solicitante sunt doar o parte dintre cãrora concurenții au fost nevoiți să le facă față încă din prima zi: "Unii dintre ei dorm pe o plajă pustie, alții dorm într-un sat alături de localnici, iar satul respectiv nu are nici măcar curent electric", mărturisește prezentatorul show-ului. Cu toate acestea, se pare că dorința de a învinge este mai mare ca orice impediment, iar concurenții își găsesc resurse necesare să continue această experiență exotică: "Străinii care sunt alături de noi, echipa ce ne ajută cu montarea jocurilor, formată din oameni care vin din toată lumea- Belgia, Columbia, Brazilia, Argentina, a fost foarte mirată. Chiar ei au spus că nu au mai văzut până acum concurenți atât de descurcăreți, în toate țările în care au filmat acest format."

"Ultimul Trib" este un show adaptat după celebrul format "Nomads". Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel