O femeie a cumpărat şase ouă de la supermarket dar a avut parte de o surpriză neaşteptată. Ce a descoperit

Foto: mirror.co.uk
Foto: mirror.co.uk

Caz incredibil în Marea Britanie! O femeie de 31 de ani a avut parte de surpriza vieții ei, după ce a cumpărat șase ouă de la supermarket. La câteva zile distanță, a trăit un adevărat șoc când a văzut ce s-a întâmplat.

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a făcut cumpărături de la supermarket, iar printre acestea a decis să cumpere și câteva ouă. La câteva zile distanță, aceasta a trăit șocul vieții ei. Nici prin cap nu-i trecea ce avea să se întâmple. Este o situația aparte, de care s-a ”lovit” Deza Empson din Marea Britanie. A trecut printr-o experiență neașteptată, care a emoționat-o până la lacrimi.

Potrivit mirror.co.uk, Deza Empson a pus cele șase ouă luate de la supermarket, într-un incubator cumpărat de pe internet. Câteva zile mai târziu a avut parte de un șoc: când a privit ouăle folosind lumina unui bec, aceasta a observat că exista câte un embrion în fiecare ou. Uluită și foarte bucuroasă de ce s-a întâmplat, Deza a descoperit trei săptămâni mai târziu că ouăle s-au spart și au ieșit trei boboci de rață de toată frumusețea.

Imaginile au devenit virale

Femeia a postat imaginile cu rățuștele pe internet, unde au devenit virale și foarte apreciate de internauți. „Când le-am văzut că se mișcă nu mi-a venit să cred, efectiv. Nu îmi venea să cred că am rate. Legătura mea cu ele este foarte puternică, vin mereu după mine și s-au atașat de mine. Acum, nici nu vreau să mă gândesc că cineva ar fi putut să cumpere ouăle și să le mănânce”, a mărturisit femeia, potrivit mirror.co.uk.

Sursa foto: Deza Empson

Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Britanica a dezvăluit faptul că a decis să facă acest „experiment” la scurt timp după ce a văzut un clip video pe TikTok, în care cineva explica și arăta că a reușit să obțină pui din ouă cumpărate de la supermarket. Încrezătoare, Deza Empson a decis să încerce și ea. Azi, femeia este mai mult decât mândră și încântată de rezultatul avut.

Cum recunoşti un ou stricat

Prin testul din magazin  Exisă şi o variantă prin care puteţi controla ouăle chiar în timp ce vă aflaţi în magazin, şi anume să agitaţi câteva pentru a vă asigura că aţi ales o duzină sau un carton cu ouă bune. Oul se ţine între degetul mare şi arătător, apoi se agită. Veţi şti că oul este proaspăt dacă în interior conţinutul nu se mişcă dintr-o parte în alta. Dacă simţiţi acest lucru, atunci în ou a pătruns aer şi acesta s-a învechit. Acest test poate oferi însă o informaţie eronată dacă şi alte persoane au scuturat ouăle înaintea noastră, pentru că există posibilitatea ca gălbenuşul să se fi desprins chiar dacă este proaspăt.

Vă mai puteţi ghida şi după aspect. Dacă are coaja aspră, cu porii evidenţi şi fără pete de culoare există şanse mari să aveţi un produs proaspăt. Conform Codex Alimentarius este de preferat să nu cumpăraţi ouă care au coaja lucioasă, care au o culoare ciudată, care prezintă pete de culoare, care sunt mult prea murdare sau care sunt crăpate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel