O aplicație a revenit în App Store după un scandal imens cu Apple

BlueMail a revenit în Apple App Store, la opt luni după ce a fost ștearsă.

BlueMail a revenit în Apple App Store, la opt luni după ce a fost ștearsă. Creatorii aplicației de e-mailuri au dat în judecată Apple anul trecut, după ce au adăugat opțiunea „Conectează-te cu Apple", care le permite utilizatorilor să intre în aplicații doar cu Apple ID, conform Engadget. Dezvoltatorul BlueMail, Blix, a spus că opțiunea încalcă brevetul „Share Email" pe care aplicația îl folosește.

În plus, BlueMail a dispărut de pe App Store la scurt timp după anunțarea opțiunii „Conectează-te cu Apple". Acum, aplicația poate fi descărcată din nou, iar Blix crede că acest lucru demonstrează „eficiența presiunii publice".

Dezvoltatorii mici trebuie tratați cu respect

 (w670)

Anul trecut, dezvoltatorul a transmis o scrisoare deschisă lui Tim Cook, cerându-i „să trateze dezvoltatorii mai mici cu dreptate și empatie". Mai apoi, pe 4 februarie, Blix s-a adresat comunității de dezvoltatori într-un „apel la unitate împotriva celor mai mari". În cele mai recente scrisori, compania a detaliat cum i s-a spus că BlueMail nu primește aprobarea pentru că nu „funcționează" cu macOS Catalina, chiar dacă nu era adevărat.

Ultima versiune a BlueMail, cea de pe 6 februarie, a fost primită rapid de App Store. Chiar și așa, Blix nu va lăsa procesul împotriva Apple, iar co-fondatorul companiei, Ben Volach, a spus: „Suntem bucuroși că utilizatorii pot descărca încă o dată BlueMail prin Mac App Store, dar știm că nu este sfârșitul. Experiența noastră ne-a arătat că până când procesul de recenzie al aplicațiilor nu include verificări eficiente și echilibrate, Apple are prea multă putere asupra dezvoltatorilor mici. O soluție ar putea fi includerea unor membri și observatori independenți în App Review Board".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel