Noul coronavirus, teoria conspirației 2. De ce mor vârstnicii, strategie CINICĂ de ucidere

O altă teorie a conspirației legată de noul coronavirus este că omoară mai mult vârstnicii. Lucru adevărat, cifrele arată că rata de deces este mai mare la persoanele de peste 60 ani. Dar ce spune teoria conspirației?

Ținând cont că vârstnicii consumă resurse de Sănătate, asistență socială, pensii, ar putea fi imaginat un scenariu în care un astfel de virus letal este eliberat astfel încât să scadă impactul bugetar pentru state. Ce ne facem dacă sunt mai mulți vârstnici decât dacă tineri? Răspunsul ar putea fi: crearea unui virus cu potențial letal. Și unii s-au gândit că virusul a fost creat în laborator pentru a nimici din numărul vârstnicilor.

Cine ar avea interesul unei astfel de strategii cinice? Poate puterile occidentale pentru că acestea au mulți pensionari. Aici punem în discuție faptul că tocmai s-a încheiat un super acord între SUA și China în care China, printre altele, trebuie să importe din SUA produse agricole în valoare de 50 de miliarde de dolari. Practic, efectele unei epidemii de acest fel ar lovi în primul rând China, dar în al doilea rând, SUA. Nu este, în niciun caz, în interesul SUA să intre economia Chinei în recesiune. Așadar, și această teorie a conspirației este greu de crezut.

VEZI ȘI:  Noul CORONAVIRUS, teorie a conspirației 1. Avem răspunsul după ce toată lumea s-a întrebat dacă e adevărat

Cine are risc de moarte în cazul epidemiei

Spre deosebire de gripa clasică, în ceea ce privește rata deceselor, coronavirusul afectează foarte puțini copii. Dintre 100 persoane infectate cu noul coronavirus care au sub 50 ani, există risc de deces în cazul a 0,5%. În schimb, dintre 100 persoane infectate cu noul coronavirus care au peste 60 ani, 15% mor. Practic, procentele sar brusc. Vorbim despre cifrele care sunt acum cunoscute între specialiști după experiența din China.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel