Nouă aliați în cura de slăbire

Andreea Sava a explicat pe blogul său dedicat femeilor ocupate care sunt aliații perfecți în cura de slăbire.

"Obezitatea a devenit o problemă serioasă la nivel global mai ales din cauza abundenței de alimente procesate. Nu, nu trebuie să ajungi în stadiu de obez(ă) ca să iei măsuri. Nu vorbesc aici doar despre aspectul fizic ci de sănătatea ta. Pe lângă faptul că lipsa condiției fizice te face să obosești repede chiar și la activități simple, de zi cu zi, greutatea prea mare îți afectează articulațiile, duce la boli cardiovasculare, diabet etc. Cu alte cuvinte, nu e bine!

Și nu trebuie să fii neapărat gras(ă), în sensul larg acceptat, ca să trebuiască să slăbești. Vă spun doar atât: prezența grăsimii în jurul taliei, celebrii colăcei, indică grăsime și în jurul organelor ceea ce le afectează funcționarea. Așadar, un abdomen plat nu este doar un moft de pițipoancă. Este o condiție pentru o viață sănătoasă", a scris jurnalista.

1. Mișcarea

Cel mai bun și sănătos mod de a slăbi este să combini o dietă echilibrată cu mișcarea. Sedentarismul este cel mai mare inamic al sănătății și siluetei tale. Chiar dacă ești slab(ă), fără mișcare, chiar și la tinerețe, corpul arată flasc și inestetic. Pielea și mușchii tonifiați sunt sexi. 

[citeste si]

Cât de puțină mișcare, important este să faci! Și nu, vârsta, lipsa timpului, a banilor sau a condiției fizice nu sunt motive ca să stai pe fund toată ziua. Sunt doar pretexte.

Poți să faci câteva minute de mișcare acasă, în timp ce te uiți la TV, în loc să o faci de pe canapea, mâncând chipsuri. Găsiți pe acest blog, la categoria "Programul meu de mișcare", multe exemple de exerciții și antrenamente pentru care nu trebuie să mergeți la sală și nu aveți nevoie de echipamente. Continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel