Noi detalii despre cum va arăta telefonul pliabil de la Apple. Ce caracteristici va avea noul flagship Iphone

Pe contul său de Twitter, renumitul analist Apple Ming-Chi Kuo a distribuit o actualizare importantă de informații pe surse, referitoare la primul model de iPhone pliabil de la Apple. 

Analistul a susținut că Apple testează ecranul electronic de hârtie (EPD) color, al companiei E Ink, pentru viitoarelor dispozitive pliabile. În același tweet, Kuo a adăugat că Apple testează și tehnologia EPD în „aplicații asemănătoare tabletelor”.

Ecranele E Ink sunt utilizate în prezent pe dispozitivele de citire electronică Kindle de la Amazon. Deși aceste afișaje au un consum extrem de scăzut de energie, ele sunt mai puțin receptive decât panourile OLED. 

Acest lucru se datorează faptului că cele de la E Ink au o rată de reîmprospătare mai mică, motiv pentru care este foarte potrivit pentru dispozitive precum Kindle, unde nu există multă utilizare dinamică.

Ecranele de protecție ale telefoanelor pliabile sunt utilizate în principal pentru verificarea timpului și a notificărilor și, prin urmare, nu au o utilizare dinamică prea mare. 

La suprafață, afișajele E Ink par a fi potrivite pentru un dispozitiv în care rata de reîmprospătare nu este atât de importantă, dar eficiența energetică are un rol aparte. Și acesta este motivul pentru care Apple a testat tehnologia de afișare pentru viitoarele sale dispozitive pliabile.

Kuo a adăugat, de asemenea, că EPD-ul color are potențialul de a deveni o soluție obișnuită pentru ecranele de protecție ale dispozitivelor pliabile.

Merită menționat faptul că Apple ar putea anula proiectul dacă nu obține rezultatele dorite, iar în acest caz, compania va căuta o soluție în altă parte. 

Se zvonește că iPhone-ul pliabil de la Apple, precum și MacBook-ul pliabil vor deveni oficiale în 2025, așa că Apple are timp suficient să decidă ce tehnologie de afișare dorește să folosească pentru modelele sale de iPhone pliabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel