Ninsori, polei și ceață în mai multe zone din țară. Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu prudență

foto Pexels
foto Pexels

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de precipitații mai ales sub formă de ninsoare în jumătatea de sud a țării, până marți, 12 ianuarie. Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu prudență.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, duminică, faptul că de dimineață nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Precipitații sub formă de ploaie se înregistrează duminică dimineața pe arterele din Muntenia, Oltenia, Banat și Dobrogea. Lapoviță se semnalează pe mai multe drumuri naționale din județele Tulcea, Vâlcea și Mehedinți. În condiții de ninsoare ușoară se circulă acum pe arterele rutiere din Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara, precizează Infotrafic. Ceață densă se semnalează pe mai multe drumuri naționale din județe precum Arad, Timiș, Satu Mare, Sibiu și Mureș.

Recomandări pentru șoferi



"Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.", recomandă polițiștii.

VEZI ȘI: ANM, informare de vreme extremă: Ninsori, polei și vânt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel