NASA solicită ajutorul studenților pentru misiunile de pe Lună și Marte

Misiunea Apollo 14
Misiunea Apollo 14

NASA caută orice ajutor pentru a se asigura că misiunile de pe Lună și Marte vor decurge ca la carte, iar școlile vor contribui și ele.

NASA caută orice ajutor pentru a se asigura că misiunile de pe Lună și Marte vor decurge ca la carte, iar școlile vor contribui și ele, conform Engadget. Agenția va lansa o nouă rundă a provocării M2M X-Hab, program care încurajează studenții să studieze și să dezvolte tehnologie spațială.

Câștigătorii provocării vor fi recompensați cu posibilitatea de a munci la vehicule, locațiile de trăit, misiunile robotice și la „sistemele fundamentale".

Bani puțini, șanse multe

Recompensele financiare vor fi destul de modeste, de la 15.000 dolari la 50.000 dolari, însă NASA a argumentat faptul că un câștig nu se rezumă la bani, ci la oportunitatea de a lucra. Propunerile trebuie trimise până pe 24 aprilie.

Competiția nu este concepută să facă revoluție în expedițiile NASA de pe Lună și Marte. Cu toate acestea, aceste concursuri au dat naștere unor module și alte concepte care pot juca roluri importante în misiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel