Mircea Dinescu gătește pentru Centrul de Sănătate Maternă din România

mircea_dinescu
mircea_dinescu

O serie de personalități publice, inclusiv Mircea Dinescu, au ales să sprijine realizarea primului Centru de Sănătate Maternă din România, participând pe data de 14 iunie, începând cu orele 20.00 la Palatul Mogoșoaia, la Garden Party „Protejăm Miracolul Nașterii”, în cadrul căreia poate fi licitată și o întâlnire cu stilul aparte de gătit al maestrului Dinescu.

Desprea pasiunea pentru gătit a lui Mircea Dinescu se știe, așa cum este cunoscut și faptul că, la fel ca și poezia, gătitul este o artă pentru acesta, deoarece este o metodă de relaxare, de stimulare a creativității și, totodată, un rezultat îmbucurător pentru papilele gustative.

Deoarece a ales să se implice în realizarea primului Centru de Sănătate Maternă din România, o întâlnire cu stilul aparte de gătit al maestrului Mircea Dinescu poate fi licitată în cadrul Garden Party „Protejăm Miracolul Nașterii”.

În cadrul evenimentului, pot fi licitate și alte servicii premium oferite de diverse personalități, care se alătură astfel maestrului Dinescu, precum: Daniela Nane, Andi Vasluianu, Monica Anghel, Andrei Roșu, Domnica Mărgescu, Maia Morgenstern, Iris Serban, sculptorul Virgil Scripcariu și Adina Buzatu.

Fondurile colectate vor sprijini proiectul ambițios al Anei Măiță, președintele Asociației Mame pentru Mame, Fundația Crucea Albă, să pună bazele primului Centru de Sănătate Maternă din România, care va oferi noilor familii un cadru de siguranță medicală și confort pentru sarcină, naștere și educație parentală, dar și servicii de consilere pentru sănătate maternă femeilor din zone defavorizate.

Evenimentul ce va avea loc pe data de 14 iunie, începând cu orele 20.00 la Palatul Mogoșoaia (peluza din față Palatului) și va fi prezentat de Liana Stanciu, se va bucura și de prezența actriței Aniela Petreanu ce va susține nevoia de servicii de sănătate maternă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel