Ministerul Transporturilor, controale la Metrorex. Cristian Ghinea: "A zgândărit gaura neagră. Cine crede că am venit să ştampilăm aranjamente mafiote se înşeală"

Cristian Ghinea, avertisment după controalele lui Drulă la Metrorex. "Nu am venit să ştampilăm aranjamente mafiote"
Cristian Ghinea, avertisment după controalele lui Drulă la Metrorex. "Nu am venit să ştampilăm aranjamente mafiote"

Cristian Ghinea, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, afirmă că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, colegul său de partid şi Guvern, a "zgândărit gaura neagră de la Metrorex". 

"Colegul meu Cătălin Drulă de la Ministerul Transporturilor a zgândărit gaura neagră de la Metrorex.

În an de pandemie, când mulți români stau cu frica zilei de mâine, când enorm de mulți antreprenori nu știu pe unde să scoată cămașa, ne-am fi așteptat ca sindicatele din companiile de stat unde oricum sunt salarii mari să se abțină. Dar nu, liderul sindical Rădoi (care e acolo de când eram eu student, unul dintre puținii supraviețuitori ai generației de sindicaliști Miron Cozma) a aranjat cam ilegal înregistrarea unui nou contract colectiv de muncă la Metrorex, cu o creștere de 18% a salariilor. Fix astă toamnă.

Drulă a trimis Corpul de Control să verifice cum s-a produs o asemenea minune bugetară, în condiții de pandemie și de prăbușire a veniturilor companiei. Companie care oricum trăiește din subvenții de la bugetul de stat. Cine crede ca am venit la guvern să ștampilăm aranjamente mafiote se înșeală.

Vedeți aici ce organizare de bandă și ode pentru Rădoi.Epoca Miron Cozma / Jimmy Hofa a apus", a scris Cristian Ghinea pe Facebook.

VEZI ŞI Sindicatul din Metrorex, după afirmațiile ministrului Drulă: Media salariilor angajaţilor de la metrou nu depăşeşte 7.000 de lei pe lună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel