Ministerul de Interne, felicitări după ”Charles de Gaulle”. Victorie a polițiștilor din București în lupta cu șoferii

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Ministerul de Interne a fost felicitat pentru intervenția polițiștilor în Piața Charles de Gaulle. Ministrul Bode a apărut repede la televizor și a explicat cum au salvat polițiștii bucureșteni US Army.

”Noi am securizat zona. Se dirijează circulația, în așa fel încât, după ce se fac toate procedurile tehnice, acest elicopter să fie ridicat și transportat la baza aeriană”, a spus Bode.

Minunat, o mare victorie.  De asemenea, polițiștii de la Rutieră au reușit să-și înfrângă și propriile sentimente. Nu au cedat dorinței de a-i ajuta pe șoferii blocați în trafic pe Calea Griviței, nici pe cei surprinși de ambuteiaj pe străzile laterale, care or fi rămas acolo până în ziua de azi, întrucât ”dirijorii” s-au bulucit în Piața Charles de Gaulle. Nici măcar unul nu a apărut în trafic, în restul orașului.

Dacă nu au plecat toți să dirijeze circulația pe drumurile lungi de 1 kilometru, între șezlonguri și mare, la Mamaia, înseamnă că polițiștii bucureșteni își fac datoria, împiedicând accidentele de circulație din Capitală. E foarte greu să faci un accident într-o coloană care se deplasează cu 1 km/h. Singurul risc e un accident aviatic. Sau să rămâi fără benzină.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel