MeWe, alternativa la Facebook fără reclame, creşte în popularitate

MeWe, alternativă la Facebook. Sursa: Pixabay
MeWe, alternativă la Facebook. Sursa: Pixabay

MeWe, alternativa fără reclame la Facebook, a atras peste 2,5 milioane de utilizatori într-o singură săptămână. Este, astfel, cea mai populară aplicaţie de pe Android şi a treia în topul iOS. 

În timp ce Facebook este în continuare rețeaua de socializare dominantă, MeWe ar putea deveni în timp un rival important. Rețeaua alternativă a fost lansată în 2016, însă în 2020 abia a reușit să atingă nouă milioane de utilizatori. Discursul referitor la intimitatea și protecția datelor din mediul online din ultima perioadă a reușit însă să ducă la o creștere accelerată a acestui serviciu de socializare.

În acest moment, MeWe se laudă cu 15 milioane de utilizatori, dintre care 50% sunt în SUA și Canada. Se pare că rețeaua se bucură de succes în special în Hong Kong, unde este cea mai populară aplicație pe platformele mobile. Asta probabil pentru că utilizatorii nu își doresc să fie urmăriți online, întrucât MeWe nu folosește datele lor pentru a le vinde mai departe, pentru a le folosi în targetarea cu reclame sau pentru a le face publice în vreun fel.

Alte funcții care pot face utilizatorii să treacă pe MeWe de la Facebook sunt lipsa reclamelor și lipsa manipulării fluxului de noutăți. Asta înseamnă că informațiile afișate nu apar acolo pe baza unui algoritm, așa cum se întâmplă pe Facebook, scrie go4it.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel