Metropolitan Life, parteneriat la care iau parte și români

MetLife, Inc. (NYSE: MET), la care este afiliată compania Metropolitan Life, anunţă noile parteneriate cu Special Olympics și Habitat for Humanity, în cadrul cărora oferă angajaților din întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) oportunitatea de a fi voluntari în proiecte comunitare.

Cei 5.000 de angajați ai Grupului MetLife din cele 26 de țări EMEA au fost invitați să participe la activități, împreună cu una dintre organizații, pe parcursul Săptămânii în Folosul Comunităţii.

Aceştia s-au putut oferi voluntari în cadrul evenimentelor organizate de Special Olympics, unde au făcut sport alături de tinerii cu dizabilități intelectuale sau au susținut inițiativele Habitat for Humanity de a construi sau renova locuințe din zonele defavorizate.

Inițiativa a fost demarată de Fundația MetLife, organizaţie cu tradiție îndelungată de susținere a activităţilor care implică voluntari din cadrul MetLife, în diverse proiecte pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a creşte gradul de incluziune pentru grupurile defavorizate.

În România, peste 45 de voluntari Metropolitan Life au participat la activitățile Special Olympics din Centrul Sportiv "Apollo", din Bucureşti, unde au desfăşurat activităţi sportive şi jocuri împreună cu tineri cu dizabilităţi intelectuale. De asemenea, alţi 38 de voluntari Metropolitan Life au participat la construirea a opt locuințe în Ploieşti, iniţiativă desfăşurată de Habitat for Humanity România.

Michel Khalaf, Președintele MetLife EMEA și membru al Consiliului Fundației MetLife a spus: "Ne bucurăm că avem oportunitatea de a dezvolta un parteneriat cu Habitat for Humanity și cu Special Olympics. Ideea Săptămânii în Folosul Comunităţii a pornit chiar de la angajații noștri din regiunea EMEA, ceea ce demonstrează că sunt dedicați și doresc să facă diferența în cadrul comunităților în care lucrează. Săptămâna în Folosul Comunităţii oferă angajaților din întreaga regiune EMEA o oportunitate reală de a susține comunitățile lor locale."

Cristian Ispas, Director Naţional Special Olympics, a adăugat: "Acest parteneriat reprezintă o ocazie extraordinară pentru toate persoanele implicate, de a promova respectul, acceptarea și incluziunea persoanelor cu dizabilități intelectuale. Le mulțumim noilor noștri prieteni de la Metropolitan Life și Fundația MetLife. Anul acesta avem programată o listă interesantă de evenimente și suntem încântați că beneficiem de sprijinul sportivilor."

Mario De Mezzo, Director Naţional Habitat for Humanity România: "Apreciem parteneriatul încheiat cu Metropolitan Life și impactul Săptămânii în Folosul Comunităţii locale. Cu sprijinul financiar al Fundației MetLife și implicarea voluntarilor Metropolitan Life, putem duce misiunea noastră mai departe pentru a ajuta și mai multe familii cu venituri mici să beneficieze de tăria, stabilitatea și încrederea în sine de care au nevoie pentru a-și construi o viață mai bună."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel