Mesajul lui Traian Băsescu pentru Darius Vâlcov, ministrul Bugetului

Darius Vâlcov a depus jurământul ca ministru al Bugetului.

Imediat după acest moment, Traian Băsescu a ținut un scurt discurs prin care a spus ce așteptări are de la Darius Vâlcov.

Președintele i-a spus, joi, noului ministru al Bugetului, Darius Vâlcov, că îi adresează rugămintea să fie "un ministru al Bugetului al României, şi nu un ministru al Bugetului al unor interese electorale", preşedintele spunându-i acestuia că ştie că e un om hotărât.

Preşedintele a avertizat, la ceremonia de depunere a jurământului de către Darius Vâlcov, că, dacă România nu îşi va respecta angajamentele asumate prin Tratatul fiscal, aprobat de Parlament, "riscul de derapaj economic este major".

"Mă adresez dumneavoastră cu rugămintea de a fi un ministru al Bugetului al României și nu un ministru al Bugetului al unor interese electorale. Vă cunosc de mult timp și știu că sunteți un om hotărât. Sper să puneți interesele României mai presus de orice alte interese. Sper să vă subordonați activitatea legii. Eu vă mulțumesc mult și sper, dacă vreodată veți considera necesar să mă consultați cu privire la diverse probleme care privesc activitatea Ministerului Bugetului, puteți să o faceți pentru că veți avea ce afla de la mine", a spus Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel