Meme Stoica, ce fariseu!

catalin anton
catalin anton

Managerul Stelei, Mihai Stoica, zis Meme, este întruchiparea zicalei „Dacă tăcea, filozof rămânea”. În ultimul timp, oficialul din Ghencea dă cu oiştea în gard, ceva de speriat.

Episodul 1. Nu de mult perora: „Prefer să dorm într-o cutie de carton, decât să mai lucrez cu Gigi Becali!”. Şi, surpiză! Meme-ul a virat-o fără să clipească şi a preferat banii oferiţi de „latifundiar”, scuzându-se că este stelist de când se ştie şi nu putea refuza o asemenea ofertă.

Episodul 2. Varianta ca Sorin Cârţu să devină antrenorul Stelei l-a scos din minţi pe managerul general. „Nu voi lucra niciodată cu Cârţu! Voi demisiona, dacă va fi numit!”, a strigat iar Stoica. Nici asta n-a durat mai mult de o noapte. Şi iar a dat-o la întors. „Am avut nişte probleme cu Sorin Cârţu dar le-am rezolvat”, s-a scuzat din nou. Te-apucă râsul, nu alta! Nu cumva, dacă pleca de la Steaua, cariera sa de conducător în fotbal s-ar fi încheiat? Că de la Urziceni a fost dat afară, iar la Vasluiul lui Porumboiu n-a rezistat decât o săptămână. Şi să trăieşti doar din banii de comentator la Digi Sport e prea puţin. Deh! Familie mare, remuneraţie mică, coane Fănică!

Episodul 3. Gestul de a îngenunchia în faţa suporterilor, după umilinţa cu FC Braşov chiar în Ghencea, a fost justificată de Meme ca fiind „unul din inimă”. „Ca să faci un asemnea gest, trebuie să fii un adevărat bărbat!”, a explicat managerul. Numai că de data asta l-a trădat o imagine surprinsă de GSP TV, în care, la scandările galeriei: „În genunchi! În genunchi!”, se întoarce spre jucători şi le spune: „Să moară mă-sa, hai să îngenunchem, altfel nu-i potolim pe ăştia!”. Curat din inimă!

Câtă valoare mai au cuvintele lui Mihai Stoica după aceste episoade? Poate doi bani. Pe care sigur nu i-ar da nici cel care îşi pusese motto pe blogul său: „Mai bine mor în picioare decât să trăiesc o viaţă în genunchi”. Sau să mergi pe burtă, Meme!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel