Luna octombrie 2023, rai pentru pasionații de jocuri video. Spider-Man 2, Forza Motorsport sau Alan Wake 2 deschid lista

Foto: Sony
Foto: Sony

Octombrie este o lună plină de lansări de jocuri video, după ce septembrie ne-a adus Starfield și Baldur's Gate 3.

Octombrie este o lună plină de lansări de jocuri video, printre care se remarcă “Marvel’s Spider-Man 2”, un titlu exclusiv pentru PlayStation 5 care continuă aventurile lui Peter Parker şi Miles Morales. Alte jocuri care vor apărea pe piaţă în această lună sunt “Super Mario Bros Wonder”, “Forza Motorsport”, “Assassin’s Creed Mirage”, “Hellboy: Web of Wyrd”, “Detectivul Pikachu: Întoarcerea” şi “Alan Wake 2”, potrivit Agerpres.

“Marvel’s Spider-Man 2” este cel mai aşteptat joc al anului pentru fanii Sony şi ai Spider-Man. Jocul, dezvoltat de Insomniac Games şi Sony Interactive Entertainment, îi va pune pe jucători în pielea celor doi eroi care vor trebui să se confrunte cu Venom, Kraven şi Lizard în New York. Jocul va fi disponibil pe PlayStation 5 din 20 octombrie.

“Super Mario Bros Wonder” este o nouă aventură a instalatorului italian pe Nintendo Switch. Jocul va aduce noi elemente, puteri şi transformări care vor face din clasicul joc cu derulare laterală un titlu nou şi distractiv. Jocul va fi disponibil pe Nintendo Switch tot pe 20 octombrie.

“Forza Motorsport” este cel mai nou episod al celebrei serii de curse auto de pe Xbox. Jocul, dezvoltat de Xbox Game Studios şi Turn 10 Studios, va oferi un simulator de curse foarte realist, cu un motor grafic reînnoit, un mod multiplayer şi o mulţime de maşini. Jocul va fi disponibil pe Xbox One/Series din 10 octombrie.

“Assassin’s Creed Mirage” este cel mai recent joc al seriei Assassin’s Creed de la Ubisoft. Jocul îl va avea ca protagonist pe Basim, un hoţ de stradă din Bagdad în secolul al IX-lea. Jucătorii vor putea explora oraşul, aflat sub influenţa Califatului Abbasid, şi vor trebui să îndeplinească misiuni pentru Frăţia Asasinilor. Jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 4/5 şi Xbox One/Series din 5 octombrie.

“Hellboy: Web of Wyrd" este un joc bazat pe benzile desenate cu acelaşi nume, create de Mike Mignola. Jocul, dezvoltat de Upstream Arcade şi Good Shepherd Entertainment, îl va pune pe jucători în rolul lui Hellboy, un demon care lucrează pentru o agenţie secretă care se ocupă de fenomene paranormale. Jocul va fi un “roguelike”, adică va avea niveluri generate aleatoriu şi o dificultate ridicată. Jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 4/5, Xbox One/Series şi Nintendo Switch din data de 4 octombrie.

“Detectivul Pikachu: Întoarcerea” este continuarea jocului original pentru Nintendo 3DS, care a fost adaptat într-un film cu acelaşi nume în 2019. Jocul îl va urmări pe Detectivul Pikachu, un Pokemon care poate vorbi cu oamenii, şi pe partenerul său Tim Goodman, în timp ce rezolvă cazuri misterioase într-un oraş unde oamenii şi Pokemon-ii coexistă. Jocul va fi disponibil pe Nintendo Switch din 6 octombrie.

“Alan Wake 2” este continuarea jocului din 2010, care a fost foarte apreciat pentru povestea sa complexă şi atmosfera sa întunecată. Jocul, dezvoltat de Remedy Entertainment şi Epic Games, îl va readuce pe Alan Wake, un scriitor care se confruntă cu forţe malefice într-un oraş fictiv din SUA. Jocul va fi un thriller psihologic cu elemente de acţiune şi horror. Jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 şi Xbox Series din 27 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel