Ludovic Orban, la Ministerul Economiei: Vremea Ordonanțelor peste noapte a trecut

Ludovic Orban a fost prezent la preluarea Ministerului Economiei, miercuri, alături de Virgil Popescu, noul ministru al Cabinetului său.

Prim ministrul Ludovic Orban a declarat:

”Obiectivul nostru fundamental este să susținem orice investitor, în proiectele de investiții pe care le au, indiferent dacă este un investitor nou sau există pe piață și dorește un proiect de dezvoltare. Vremea ordonanțelor peste noapte a trecut. Vom genera un mecanism instituțional de consultare a mediului de afaceri, a reprezentanților diferitelor organizații ale mediului de afaceri, iar obiectivul nostru foarte clar este acela de a stabili un parteneriat pe termen lung, bazat pe încredere, pe predictibilitate, între Guvern și mediul de afaceri.

”Evident că ne propunem să valorificăm toate oportunitățile pe care le avem la dispoziție pentru a asigura dezvoltarea economică a României. Bulversarea legislativă a provocat întârzierea exploatării zăcămintelor de la Marea Neagră și afectează negativ economia românească. Ne vom mișca cât mai repede pentru a găsi soluții să deblocăm acest proiect important pentru România.”

”Unul dintre obiectivele noastre este să ajungem pe un excedent în domeniul turismului. Pentru că la ora actuală suntem pe deficit. Banii cheltuiți de români pentru deplasările în străinătate sunt mai mulți decât banii pe care îi încasează România de la turiștii care ne vin de afară, în condițiile în care țara noastră este extrem de atractivă. Avem stabiliți câțiva pași pentru relansarea turismului în România”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel