Ludovic Orban, despre o posibilă criză financiară în România

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban fost întrebat dacă România se va confrunta cu o criză și dacă există măsuri pentru a preveni așa ceva.

Premierul Ludovic Orban a răspuns unor întrebări, într-un reportaj difuzat duminică de România Tv, printre care și despre posibilitatea apariției unei crize financiare în anul următor:

Sub nicio formă! Dimpotrivă, spre ca măsurile noastre, chiar dacă nu imediat, ci pe termen mediu, să dea naștere la o dezvoltare economică, la o consolidare a creșterii economice, la o așezare a creșterii economice pe piloni mai stabili”, a răspuns premierul.

Legat de pensiile speciale, Ludovic Orban a reafirmat că ”trebuie să existe la bază cel mai just principiu, principiul contributivității. Vom face o analiză care să identifice inegalitățile, discriminările și să genereze un fundament solid pentru modificarea Legii pensiilor în beneficiul pensionarilor. Nu poți să impozitezi numai pensiile. În general impozitezi veniturile, iar dacă accepți o supraimpozitare înseamnă că anulezi cota unică, ceea ce noi considerăm că este unul dintre cele mai mari câștiguri ale economiei românești și care a permis o dezvoltare rapidă de la momentul adoptării ei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel