Liviu Pop, ministrul Educației: Despre voucherele de vacanță

Andi Miron / 14 ian 2018 / 16:28 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Pop
Descriere foto: Liviu Pop

Ministrul Educaţiei Liviu Pop susţine că vineri s-au plătit salariile aferente lunii decembrie pentru toţi profesorii din România, în cuantum total de 1.106 miliarde de lei. În ceea ce priveşte voucherele de vacanţă, ministrul a declarat că îşi doreşte ca acestea să fie platite în luna martie.

„Am luat salariile la noi şi astăzi este ziua de salarii. (...) S-au platit toate salariile. Azi am plătit 1.106 miliarde de lei - salariile pentru toti profesorii din Romania. Nu este o problemă de salarii, din punctul acesta de vedere", a declarat, vineri, într-o conferinţa de presă, Liviu Pop.

Liviu Pop, ministrul Educației a declarat că-și dorește ca voucherele de vacanță să fie plătite până în luna martie: „Începand cu luna viitoare, vom deschide finanţarea pentru voucherele de vacanţă. Avem 390 milioane de lei, pe care, conform legii, trebuie să îi acordăm până în luna noiembrie. în luna februarie, vom face deschiderea, urmând ca, in functie de cum se organizează inspectoratele şcolare, în lunile martie, aprilie, mai - eu aş vrea ca în luna martie - să fie plătite toate voucherele de vacanţă pentru toţi profesorii, pentru ca aşa ne-am angajat prin programul de guvernare, aşa îi avem banii prinşi în buget şi, din perspectiva finanţării, nu avem o problemă", a precizat Liviu Pop la un România TV.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27