Live pe Facebook cu plată la intrare. Ce schimbă rețeaua socială

Afacerile, creatorii și artiștii fac apel la tot mai multe unelte de live-streaming, așa că Facebook a anunțat că va adăuga opțiunea de a viziona o transmisie doar dacă utilizatorul plătește.

Afacerile, creatorii și artiștii fac apel la tot mai multe unelte de live-streaming, așa că Facebook a anunțat că va adăuga opțiunea de a viziona o transmisie doar dacă utilizatorul plătește, conform The Verge.

„Pentru a susține creatorii și afacerile mici, plănuim să adăugăm posibilitatea ca Paginile să perceapă taxe la evenimentele cu videoclipuri Live de pe Facebook – orice de la concerte live la ore de training sau conferințe profesionale", se arată în anunț.

Nu se știe exact când va fi posibil, dar va fi

Detaliile despre noua caracteristică sunt destul de puține, iar știrea a venit într-un anunț îndelunga al Facebook despre noile Messenger Rooms. Creatorii nu au încă o dată reală la care vor putea percepe taxă, în afară de promisiunea gigantului tehnologic că va veni „în săptămânile următoare".

Anunțul a arătat doar că Paginile vor putea cere bani pe evenimente, însă Facebook nu a clarificat încă dacă vor fi limitări despre cine poate utiliza această funcțiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel