Legătura dintre Dana Ionică și Radu Duda

Soția regizorului Sergiu Nicolaescu a devenit personajul negativ din ultima superproducție a maestrului. Un domn Semaca în loden alb, huiduit de admiratorii eroului principal, pe care în loc să-l ciuruiască îl arde în flăcările crematoriului Vitan Bârzești, fost Cenușa.

Mi-e greu să cred că huiduitorii îl prețuiesc cu adevărat pe Sergiu Nicolaescu. După ce s-a stabilit fără urmă de îndoială că aceasta era dorința actorului, practic îi strigau acestuia ”Rușine!Rușine!”. Ostilitatea cu care este privită tânăra e, mai degrabă, generată de invidie. Doamnele  revoltate  sunt geloase pe norocul  care a dat peste puștoaică. Ce-ar mai fi vrut să se joace și ele cu marele elf, pe de o parte, iar pe de alta, de ce nu pot dânsele să-l îngroape creștinește? Să-i fiarbă ele câteva colive și să se aleagă cu trei vile și sute de mii de euro, că Sergiu avea bani. Nu ca răposatul, căruia i-au făcut toate pomenile, dar în afară de datorii la întreținere nu le-a lăsat nimic de împărțit, fie și cu un posibil copil din flori. Domnii protestatari sunt supărați că nicio spiridușă nu le va îmbrăca vreodată paltonul, chiar dacă dispar toate hainele de pe suprafața globului pământesc, în toiul iernii.

După 45 de ani în care și viața intimă îi aparținea poporului, nu individului, mă mir că nu l-au certat pe maestru că s-a încurcat cu juna, fără aprobarea organizației de pensionari a Sectorului 1.

La fel și cu așa zișii monarhiști care spun că schimbarea formei de guvernământ e necesară, dar nu-l plac pe Radu Duda. Exact asta spuneam: că nu trebuie să-l placă ei, e suficient că l-a plăcut ASR Principesa Margareta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel