"Le diner en blanc", evenimentul care face furori în lume, organizat în România

Popularul picnic "Le diner en blanc", caracterizat prin codul de îmbrăcăminte albă, va avea loc pentru prima dată în România pe 24 august, într-o locaţie secretă din centrul Bucureştiului, care va fi comunicată participanţilor cu câteva ore înainte de deschiderea evenimentului.

"Acest eveniment face furori peste tot în lume. (...) Are o structură extrem de specială şi anume este un picnic în mijlocul oraşului. O să fie un spectacol. (...) Este o mare cină în alb. (...) Această cină se va transforma în petrecere. Noi asigurăm elementele necesare", a spus Monica Munteanu, unul dintre organizatori, joi într-o conferinţă de presă.

La rândul său, Alexandru Lixandru, organizator al evenimentului, a arătat că la "Le diner en blanc" vor fi foarte multe surprize.

"Este o surpriză absolută. Vor exista particularităţi şi diferenţe. Nu este doar un eveniment. Este un spectacol", a spus el.

Participanţii la "Le diner en blanc" trebuie să fie îmbrăcaţi în totalitate în alb, fiind acceptate doar accesoriile argintii şi aurii. De asemenea, decoraţiunile folosite pentru masă trebuie să fie albe. Vesela şi tacâmurile nu trebuie să fie de unică folosinţă.

Organizatorii estimează prezenţa a 800-1.000 de persoane la "Le diner en blanc", care se va desfăşura între orele 18.00-23.00.

Biletele pentru două persoane la acces general costă 350 de lei. Cei care îşi achiziţionează astfel de bilete vor beneficia de punerea la dispoziţie a locaţiei de amplasare a unei mese şi a două scaune. Aceşti participanţi trebuie să vină cu accesorii de culoare albă, coş de picnic cu mâncare şi maxim o sticlă de vin sau spumant de persoană.

[citeste si]

La acces general cu mâncare, băutură, masă complet echipată şi două scaune din partea organizatorilor preţul pentru două persoane este de 750 de lei. Meniurile vor fi pregătite de chef Franz Conde.

Participanţii la eveniment pot câştiga şi premii, respectiv o cină exclusivistă pentru cel mai "cool" cuplu şi o cină "out of the box" într-o locaţie neconvenţională. De asemenea, cea mai interesantă ţinută va fi premiată.

Cei care vor participa la eveniment vor fi anunţaţi în ziua evenimentului, la ora 16,00, printr-un mesaj asupra locaţiei în care va avea loc "Le diner en blanc".

Primul "Le diner en blanc" a avut loc în 1988 în Parcul de Bagatelle din Bois de Boulogne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel