Klaus Iohannis, JURĂMÂNT pentru al doilea mandat. Chirieac: Are ocazia să marcheze istoria României

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a punctat care este marea șansă a lui Klaus Iohannis, la preluarea celui de-al doilea mandat de președinte al României.

"Îmi doresc foarte mult ca al doilea mandat al președintelui Klaus Iohannis să nu se asemene sub nicio formă cu primul mandat. În 2014, când l-am votat, îmi doream să fie succesorul lui Carol I. Așa îmi doream eu atunci. Iohannis e neamț, Carol I era tot neamț. Credeam că Iohannis va aduna România, ne va face precum Germania.  Acum, are ocazia, pentru că are încrederea poporului român, a fost votat cu 67%, să marcheze de o manieră substanțială istoria României, precum au făcut-o regii și familia regală, care au condus această țară până la lovitura de stat a comuniștilor împreună cu sovieticii. Prin urmare, Klaus Iohannis are toate caracteristicile, toate! Are inclusiv porți deschis din Germania și până la Administrația Trump chiar dacă Germania și SUA nu se înțeleg. Ei bine, Klaus Iohannis este bine venit în ambele țări", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

"Ideea este să aduni, să integrezi această țară!"

"Ideea este să aduni, să integrezi această țară! PSD-iștii, PMP-iștii, ALDE și liberalii au același președinte, pe Klaus Iohannis. În momentul când lași lucrurile, precum în primul mandat cu războiul româno-român, perioada 2014-2016, cu distrugerea de instituții, oameni și valori fundamentale, orice în afară de luptă împotriva corupției, sigur că ai rezultatul pe care îl ai. Scorul pe care l-a obținut la alegeri îl văd ca o expresie a încrederii și a speranței din toată clasa politică pentru Klaus Iohannis. Acesta este adevărul chiar dacă nu l-am susținut! Cu toții trebuie să recunoaștem că poporul alege bine!" a spus Bogdan Chirieac, în emisiune moderată de Mihaela Bârzilă de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel