Justin Bieber dă vina pe celebritate pentru consumul abuziv de droguri

Mihai Ciobanu / 04 sep 2019 / 04:43 Salveaza PDF Comentarii
Justin Bieber
Descriere foto: Justin Bieber

Celebrul cântăreț canadian Justin Bieber condamnă faptul că a devenit celebru încă din copilărie, considerând că aceasta este cauza pentru care a fost "lipsit de respect cu femeile" și a folosit "abuziv droguri" în adolescență.

Interpretul piesei "Sorry" a devenit celebru încă de la vârsta de 13 ani și spune că, la un moment dat, din cauza popularității cunoscute de timpuriu, s-a gândit la sinucidere.

Artistul în vârstă de 25 de ani a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare online Instagram: "Este greu să te trezești dimineața cu o atitudine bună când ești copleșit de propria viață, de trecut, de locul de muncă, de responsabilități, emoții, familie, finanțe și de relații. Uneori, această stare duce în punctul în care nu îți mai dorești să trăiești. Modestia vine cu vârsta. Auzi lucrurile acestea când ești copil și începi să crezi în ele.

Rațiunea și puterea de a decide vin cu vârsta. Toți au făcut totul pentru mine și, prin urmare, nu am învățat vreodată bazele responsabilității. La vârsta de 18 ani nu dobândisem abilitățile necesare lumii reale, deși aveam milioane de dolari în cont și acces la tot ceea ce îmi puteam dori. Este un concept foarte înfricoșător pentru toți", transmite Mediafax.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25