Israelul s-a oferit să găzduiască meciuri de la EURO 2020

Stadion. Foto: Juan Salamanca - Pexels
Stadion. Foto: Juan Salamanca - Pexels

Israelul s-a oferit să găzduiască meciuri de la EURO 2020, competiţie amânată pentru această vară din cauza pandemiei de coronavirus, dacă evoluţia COVID-19 nu va permite organizarea de jocuri în cele 12 oraşe stabilite iniţial, transmite DPA.

Un purtător de cuvânt al Federaţiei israeliene de fotbal a confirmat demersul făcut către Uniunea europeană de fotbal (UEFA) şi preşedintele său Aleksander Ceferin. UEFA plănuieşte disputarea turneului final cu 24 de echipe între 11 iunie şi 11 iulie în 12 oraşe, inclusiv capitala României, Bucureşti.

Rămâne însă neclar dacă actualele restricţii de călătorie impuse în mai multe ţări se vor menţine şi vor conduce la scenarii diferite pe care UEFA le ia în calcul. Israelul îşi va relaxa măsurile de restricţii sociale în cadrul ieşirii din cea de-a treia perioadă de carantină de la începutul pandemiei de COVID-19, pe fondul intensei campanii de vaccinare, potrivit Agerpres.

După ce a anunţat o relaxare cu deschiderea anumitor magazine şi reluarea unor servicii săptămâna trecută, guvernul israelian a decis să autorizeze, cu începere de la 21 februarie, deschiderea magazinelor stradale, centrelor comerciale, pieţelor, muzeelor şi librăriilor. Intrarea în sălile de sport, hoteluri, piscine şi sălile de spectacol va fi autorizată persoanelor care au primit ambele doze de vaccin ori s-au vindecat de COVID-19. Restaurantele şi barurile vor fi autorizate să se redeschidă din 7 martie, dacă numărul de contaminări va continua să scadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel