EXCLUSIV  Ipoteza tare a lui Ciuvică despre vila de pe Aviatorilor, 86. Asta ar explica secretomania

Vila din Aviatorilor 86, în 2009
Vila din Aviatorilor 86, în 2009

Mugur Ciuvică a vorbit, la Miercurea Neagră, despre legătura dintre vila de pe Strada Aviatorilor 86 și candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO.

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a dezlegat misterul vilei de pe strada Aviatorilor nr. 86, în contextul în care președintele României, Klaus Iohannis, și-a anunțat candidatura la șefia NATO.

”Îi ridică puțin șansele dlui Iohannis, chestia cu vila de pe Aviatorilor. Eu am spus (...) uitându-mă Google Maps, pe Google Earth, este o chestie cu blocuri unul lângă altul. Iese Iohannis în seră, că are seră, și îl vede vecina de la blocul de la nici 10 metri distanță. Cum să fie? Nu e un loc de dormit!

Eh, nefiind un loc de dormit în locul acela, poate fi un loc de sediu, sediu însemnând și de birouri, pentru secretarul general NATO, când mai trece prin București, unde să aibă omul un cabinet, un punct de lucru.

Asta ar putea explica în plus și secretomania aia disperată și milioanele peste milioane pe care vor să le bage acolo.

Și asta ar fi o idee, nu bag mâna în foc pentru asta, dar ar putea să fie un semnal”, a explicat Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, în emisiunea ”Miercurea Neagră” de la DC News.

În spațiul public a fost vehiculată ideea că vila de pe Aviatorilor 86 ar putea fi locuința de protocol a lui Klaus Iohannis după încetarea mandatului de președinte, însă Administrația Prezidențială a transmis un răspuns în care neagă acest lucru. 

”Nu există nicio solicitare din partea Președintelui României, Klaus Iohannis, sau a Administrației Prezidențiale pentru atribuirea unei locuințe de protocol și a unui spațiu pentru organizarea cabinetului de lucru, ambele cu destinația de reședință după încetarea mandatului de Președinte al României, în conformitate cu prevederile Legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, cu modificările și completările ulterioare“, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale. 

În urmă cu o zi președinte a afirmat că nu a cerut o locuință. Vezi video pe DCNEWSTV.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel