Țiriac atrage atenția în cazul Simonei Halep după meciul cu Sharapova

Ion Țiriac, invitat la Realitatea TV, a vorbit despre Simona Halep după meciul cu Maria Sharapova.

"Nu am văzut meciul Simonei Halep. Îmi pare rău pentru că era interesant de văzut DE CE (n.r. - a pierdut Simona Halep). Marea întrebare este DE CE? După ce spui DE CE nu mai ai cum să nu te întrebi DAR CUM? Ce înseamnă CUM? Adică cum o bate. Maria Sharapova este o bună jucătoare care, după părerea mea, a venit și a spus: acum sau niciodată și a lovit peste tot; mai mult decât atât, în punctele principale. După părerea mea, nu este de disperat. Halep a jucat bine acum două zile. Cred că joi are un meci la mâna ei din nou și cred că dacă va câștiga două seturi la 0 se califică aproape necondiționat. Dacă Flavia Pennetta o bate pe rusoaică, atunci treaba se cam complică", a spus Ion Țiriac la Realitatea TV.

Întrebat ce îi lipsește Simonei Halep, Ion Țiric a zis: "Cred că îi lipsește un fizic care să o țină tot timpul la egalitate de efort. Asta înseamnă că dacă un meci are două ore, antrenamentul trebuie să aibă patru ore, iar atunci meciul ți se va părea o bagatelă. Eu cred că dacă Simona Halep va lucra patru ore pe zi și fizicul o ține, atunci un numărul 1 bun îi stă la dispoziție".

"Am vorbit cu antrenorul ei și se pare că se înțeleg foarte bine. Atenție! Simona Halep nu este ușor de manevrat. Este un caracter foarte tare, este latină, este romancă, este foarte emotivă. Francezii mi-au spus: 'Ion, fata asta se vede din avion că este româncă'. Are toate prerogativele pentru a ajunge acolo unde trebuie", a mai spus Ion Țiriac în emisiunea "Jocuri de putere" realizată de Rareș Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel