EXCLUSIV  Ion Benea: "RENUNȚAȚI la acest obiect din TORPEDO!". Centura care vă salvează din ACCIDENT

Ion Benea, director al Centrului de Supraviețuirea Urbană, expert în arte marţiale şi în operaţiuni antiteroriste, a spus ce nu ar trebui să avem în torpedoul mașinii.

Într-un interviu pentru DC News, în cadrul emisiunii Jungla Urbană realizată Liviu Harbuz, specialistul a spus că briceagul nu trebuie ținut în torpedo pentru că, în caz de accident, când vrem să tăiem centura de siguranță, nu vom putea ajunge la el.

Centură care înfășoară scaunul șoferului

"Nu este bine să țineți briceagul în torpedo. În momentul în care ai avut un accident și trebuie să tai centura de siguranță, aceasta se poate bloca. Nu poți ajunge cu mâna să deschizi torpedoul pentru a putea lua briceagul, mai ales dacă se află în partea dreaptă a torpedoului. Eu am creat și recomand cursanților mei o centură care înfășoară scaunul șoferului. Aceasta are mai multe buzunare în care poți ține mai multe accesorii. Obiectele sunt poziționate astfel încât să îți ofere utilizarea lor cât mai ușoară. Pe de altă parte, centura respectivă poate fi desprinsă", a zis Ion Benea în cadrul emisiunii Jungla Urbană realizată de Liviu Harbuz.

[citeste si]

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel