Întâmplări cumplite pe aeroport: Am defecat sub supravegherea unui polițist (I)

The Guardian a strâns zece întâmplări îngrozitoare prin care oamenii au trecut în aeroporturi.

Prima dintre cele 10 povestiri strânse de jurnaliștii britanici, este a unui bărbat care a fost nevoit să defecheze în fața unui polițist, scrie The Guardian.

”Am fost în vacanță în Maroc, cu soția mea. L-a întoarcere am fost în întârziere spre aeroport. Am plecat cu un microbuz din Chefchauen, o zonă renumită pentru producția de cannabis, spre aeroportul din capitală. Eram deranjat la stomac de două zile. 

Am juns la aeroport cu 40 de minute înainte de a pleca avionul. Ne-am grăbit spre check-in, apoi spre securitate. În momentul în care am ajuns la securitatea aeroportului, eram deja roșii la față de la faptul că am alergat, iar eu aveam nevoie la toaletă mai rău ca niciodată.

După ce ne-au verificat bagajele, am făcut greșeala să-i spun tipului de la scuritate că am nevoie urgentă la toaletă. M-a întrebat dacă am luat ceva să-mi treacă și i-am spus că am luat, dar nu m-a ajutat cu nimic. Apoi m-a întrebat dacă vreau să cheme un doctor să mă examineze, dar i-am spus că nu este nevoie.

Atunci mi-am dat seama că eu și el înțelegem diferit situația. Știa că vin din Chefchauen și mi-a spus că problemele cu stomacul le am din cauza drogurilor pe care le-am ingerat și cu care vreau să ies din țară.

În acel moment au venit doi polițiști cu câini antrenați să detecteze droguri. Am așteptat să ne verifice bagajele, apoi m-au luat într-o cameră de interogare. Un polițist mă palpa pe stomac, în timp ce mă întreba despre obiceiul de a consuma droguri. Mi-a spus că a chemat un medic să mă examineze. Le-am spus că totul este o neînțelegere și că mi s-au oferit droguri, dar nu am acceptat.

A venit, apoi, cineva să mă examineze. Am întrebat ce competențe are în medicină și mi s-a răspuns că nu am de ales. Am mers apoi cu unul dintre polițiști la toaletă. Am crezut că în sfârșit m-au crezut. Apoi am observat că este o toaletă dezafectată, unde-i bagă pe ăia care încearcă să ascundă droguri în stomac. Polițistul a intrat cu mine în cabină. În timp ce îmi făceam treaba ( și credeți-mă că nu era deloc frumoasă) m-am uitat la polițist și i-am zis ”vezi? ți-am zis eu”.

Când m-am întors, soția mea strângea bagajele, fiind destul de speriată din cauza întregii situații.  

Din fericire avionul a avut întârziere și am reușit să ajung acasă

Sunt polițiști răi peste tot în lume. Vă sfătuiesc să aveți întodeauna bani la voi, în cazul în care este nevoie să mituiți vreun polițist într-o toaletă publică dezafectată”, a povestit un cititor The Guardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel