INSTAGRAM, cea mai așteptată SCHIMBARE, de ASTĂZI

Utilizatorii reţelei de socializare Instagram vor avea parte de o schimbare majoră, au anunţat reprezentanţii companiei. 

Începând de astăzi, mesajele directe pe Instagram vor putea fi trimise şi de pe browserul web folosit pe calculator sau laptop, nu doar de pe telefon. 

Noua caracteristică a fost testată încă din luna ianuarie pe un grup mic de utilizatori, iar rezultatele au fost foarte bune. 

Mesajele directe, disponibile la nivel global 

Mesajele directe sunt extrem de folositoare celor care folosesc Instagramul constant, cum ar fi reporteri, influenceri şi manageri de social media, spun reprezentanţii companiei. "E cel mai uşor mod de a comunica privat pe platformă, mai ales dacă cineva trebuie să răspundă la sute de mesaje pe zi. Chiar şi pentru utilizatorii 'de weekend', tastatul la laptop e mai uşor decât pe telefon", au transmis aceştia. 

Măsura vine în acord cu viziunea lui Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, pentru viitor. "Mesajele private, grupurile şi poveştile sunt zonele cu cea mai rapidă creştere în era comunicaţiilor online", a spus Zuckerberg pentru New York Times. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel