Iker Casillas, veste tristă pentru club și fanii săi

Iker Casillas, veste tristă pentru club și fanii săi. foto: @FCPorto - FB
Iker Casillas, veste tristă pentru club și fanii săi. foto: @FCPorto - FB

După ce a suferit un atac de cord, Iker Casillas, fostul portar de la Real Madrid intenționează să anunțe în scurt timp că pună mănușile în cui, în timp ce clubul își dorește să continue în structura tehnică.

Iker Casillas are în plan să anunțe retragerea de pe teren. Portarul nu vrea să mai alimenteze incertitudiniile legate de viitorul său în sport după infarctul miocardic acut suferit recent, anunță, vineri, cotidianul spaniol abc.es.

Portarul celor de la Porto va aștepta ultimele meciuri ale sezonului din Portugalia, echipa lui luptând pe două fronturi: în această sâmbătă, 18 mai, joacă pentru titlu cu Benfica și, o săptămână mai târziu el va lupta pentru Cupă într-o finală de foc cu Sporting.

Portarul spaniol al celor de la Porto mai are un an rămas în contract, cu opțiunea prelungirii, iar președintele echipei de pe Estadio do Dragao, Pinto da Costa, i-a oferit deja o poziție în structura tehnică. Nu se știe care va accepta, dar totul indică faptul că va alege o carieră de "ambasador internațional", profitând de influența mare în mass-media.

Casillas a suferit un atac de cord în urmă cu câteva săptămâni, după care a fost dus de urgență la spitalul privat CUF Porto din orașul portughez, unde medicii au detectat probleme cardiace grave. Viața lui nu a fost în pericol din cauza intervenției rapide, deoarece medicii au practicat imediat o cateterizare.

A fost un sfârșit abrupt la sezon, dar este clar că portarul se simte foarte fericit în Porto cu Sara Carbonero și cei doi fii ai săi, Martín și Lucas, mai notează ziarițtii de la abc.es.

Citește și:

Fotbal: Casillas ar putea rămâne la FC Porto chiar dacă se va retrage din activitatea sportivă

Casillas a părăsit spitalul. "Sunt emoționat"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel