Fotbal: Casillas ar putea rămâne la FC Porto chiar dacă se va retrage din activitatea sportivă

Portarul spaniol al echipei de fotbal FC Porto, Iker Casillas, ar putea rămâne la clubul portughez chiar dacă se va retrage din activitatea sportivă după ce a suferit un infarct la începutul lunii mai, a anunţat joi preşedintele grupării, citat de AFP.

'Este dorinţa noastră. Mai are un an de contract şi vrem să rămână în structura clubului FC Porto, şi nu doar un an', a declarat Jorge Nuno Pinto da Costa pentru ziarul O Jogo.

'Casillas este unul dintre ai noştri şi va avea întotdeauna un loc la FC Porto', a adăugat el. Potrivit O Jogo, Casillas nu a dat încă un răspuns definitiv la propunerea care i-a fost făcută, însă ar fi întâmpinat-o 'cu satisfacţie'. Fostul portar al lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, care va împlini luni 38 de ani, a fost internat, apoi operat de urgenţă pe 1 mai, după ce a suferit un infarct la antrenament. El a părăsit spitalul după cinci zile, recunoscând că viitorul său ca jucător profesionist este foarte incert.

'Trebuie să mă odihnesc două săptămâni sau poate două luni, nu ştiu. De fapt nu contează. Important e că sunt aici. (...) Nu ştiu cum va fi viitorul', a spus în ziua externării emblematicul portar, figură a sportului spaniol după tripla istorică Euro-Mondial-Euro reuşită de La Roja între 2008 şi 2012. Sosit în 2015 la Porto, Casillas şi-a prelungit în martie contractul până în 2020, cu opţiune de a rămâne încă un sezon, iar Pinto da Costa îi spusese că vrea să-l păstreze până când va împlini 40 de ani.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel