Casillas a părăsit spitalul. ”Sunt emoționat”

Iker Casillas, portarul spaniol al echipei de fotbal FC Porto, a părăsit luni spitalul portughez în care a fost internat miercuri după un infarct.

Iker Casillas a recunoscut că viitorul său este incert, scrie AFP. 'Sunt puţin emoţionat, însă mă simt bine (...) Am avut multă şansă', le-a declarat el ziariştilor care-l aşteptau în faţa spitalului privat din Porto unde a fost internat.

'Trebuie să mă odihnesc două săptămâni sau poate două luni, nu ştiu. De fapt, nu contează. Important e că sunt aici. (...) Nu ştiu cum va fi viitorul', a subliniat cel care a fost jucătorul lui Real Madrid şi căpitan al naţionalei Spaniei, însoţit de soţia sa, Sara Carbonero.

Emblematicul portar, figură a sportului după tripla istorică Euro-Mondial-Euro reuşită de La Roja între 2008 şi 2012, 'a suferit un infarct acut în timpul şedinţei de antrenament' de miercuri dimineaţă, a explicat atunci FC Porto. În seara aceleiaşi zile, Casillas, care va împlini 38 de ani pe 20 mai, i-a liniştit pe fanii săi, publicând o fotografie în care zâmbea de pe patul de spital. Presa portugheză a relatat că fotbalistul a putut merge singur la spitalul privat CUF din Porto, unde medicii şi-au dat seama că este vorba de un infarct. El a fost operat de urgenţă miercuri şi i s-a montat un stent.

Tot potrivit presei locale, această intervenţie cardiacă a pus capăt sezonului pentru Casillas. FC Porto este pe locul 2 în campionat, la 2 puncte de Benfica Lisabona, când mai sunt două etape, şi va disputa finala Cupei Portugaliei, pe 25 mai, împotriva lui Sporting Lisabona. Sportiv care a depăşit în 2018 borna de 1.000 de meciuri ca profesionist, Casillas şi-a prelungit recent contractul cu Porto până în 2020, cu opţiune de a rămâne însă un sezon. Spaniolul a afirmat de curând că Porto vrea să-l păstreze până când va avea 40 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel