Ikea vine în Europa cu chiftele fără carne. Felul de mâncare are același gust cu cel tradițional

Chiftelele pe bază de plante ale suedezilor de la Ikea vor fi disponibile în aproximativ 290 de magazine europene.

Chiftelele pe bază de plante ale suedezilor de la Ikea vor fi disponibile în aproximativ 290 de magazine europene din august 2020, a confirmat compania pentru The Verge. Așa-zisele „chiftele din plante", care se vor numi probabil altcumva în meniu, sunt făcute să arate și să aibă gust de carne, fiind făcute de fapt dintr-o combinație de proteină de mazăre, ovăz, măr și cartof.

Ikea a transmis că acest tip de chiftele are o amprentă ecologică cu 96% mai mică decât cele tradiționale, din carne de porc sau vită. Anul trecut, Ikea a vândut peste un miliard din felul de mâncare fără pic de carne.

Gust fără compronisuri 

(w670)

Noile chiftele sunt făcute pentru clienții care vor să mănânce mai puțină carne, dar „fără a compromite textura și gustul chiftelelor tradiționale".

Mingile din plante" vor fi disponibile în restaurantele Ikea, fiind servite cu piure, merișoare și sos de smântână. Ikea a transmis că oamenii vor putea să le cumpere congelate și să le pregătească acasă

Lanțul de magazine scandinav se mândrește cu faptul că peste 680 de milioane de oameni au mâncat la Ikea în 2019, iar o schimbare a felurilor servite înseamnă o uriașă schimbare a amprentei de carbon per client.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel