Huawei a dat LOVITURA. Au ajuns la 700 de milioane de utilizatori

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Huawei a atins numărul de 700 de milioane de utilizatori de dispozitive la nivel mondial.

Huawei Mobile Services Ecosystem a înregistrat o creştere de 32% a numărului de utilizatori de la an la an, potrivit Agerpres. Compania are acum 700 de milioane de utilizatori de dispozitive la nivel mondial. A crescut și numărul dezvoltatorilor Huawei înregistraţi la nivel mondial ajungând la 1,6 milioane.

"AppGallery, platforma oficială de distribuţie a aplicaţiilor Huawei, acoperă peste 170 de ţări şi regiuni. Cu această acoperire, sperăm să împărtăşim inovaţia digitală locală cu lumea. Dorim ca fiecare aplicaţie inovatoare dezvoltată de partenerii globali să ajungă la toţi cei 700 de milioane de utilizatori de dispozitive Huawei", a declarat Zhang Ping'an, preşedintele Serviciului Cloud pentru Consumatori, Huawei Consumer Business Group.

Huawei a anunţat anterior un program un miliard de dolari pentru a stimula dezvoltatorii la nivel mondial. Mai mult de 10.000 de aplicaţii inovatoare au beneficiat de acesta până în prezent. În total, AppGallery conţine peste 770 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale. Produsele şi serviciile Huawei deservesc mai mult de o treime din populaţia lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel