Guvern, anunț privind salariile. Chirieac: Senzațional! Este o nebunie

Guvernul va repara "o nedreptate" în ceea ce privește salarizarea cadrelor din Ministerul de Interne, a anunțat premierul Mihai Tudose. Mai precis, salariile polițiștilor vor crește cu 15%.

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat, la Antena 3, dacă nu cumva trăim în Paradis, după noile măsuri anunțate de Guvern privind salariile.

"În acest moment, este chiar Paradis să lucrezi la stat. Am văzut că primarul Parisului are un salariu de 9.500 de euro brut. Păi, o pensie de securist, în România, este la nivelul de 9.000 de euro net, în mână. Și, atunci, cum să nu fie Paradis? Da, există o pătură, creată în România, care este în Paradis, și pentru care plătim noi toți. Și mă bucur că... s-a reparat nedreptatea făcută polițiștilor și le măresc salariile cu încă 15%! Senzațional! Am văzut generali de Poliție, la 42 de ani, cu o pensie de 132 milioane. Și, atunci, polițiștilor rămași pe front, ca să nu fie depresivi, li se mai mărește, încă o dată, salariul. Asta este nebunie! Ne ducem pe urmele Greciei, dar fără plasa de siguranță a Greciei pentru că moneda noastră este în continuare leu, nu se numește euro", a zis Bogdan Chirieac, la Antena 3.

"Nu sunt investiții în țară, drumurile sunt pline de gropi! Drumurile sunt rupte. Marius Pieleanu a făcut o incursiune prin patrie. Drumul dintre Bacău și Brașov este bombardat de ISIS, de ruși, de cine MAI vreți dumneavoastră. Multe alte drumuri sunt făcute praf. Sunt făcute praf pentru că dacă toți banii se duc la pensiile de securitate... Este o nebunie!", a mai spus analistul politic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel