Grapini se ceartă pe Facebook cu o fostă sexy-pesedistă

bistriceanu
bistriceanu

Maria Grapini şi Magda Bistriceanu şi-au lansat ironii şi replici acide pe Facebook după ce fostul sex-simbol al PSD i-a semnalat ministrului IMMM-urilor o greşeală făcută într-o urare de sfântul Ştefan pentru tatăl său.

[caption id="attachment_404901" align="alignleft" width="310"] Magda Bistriceanu
Foto: Facebook[/caption]

”La multi ani pentru toti Stefanii si Stefaniile . Pentru tatal meu ,hn gand pios si dravoste vesnica”, a scris liderul Partidului Conservator pe reţeaua de socializare.

„Măcar urarea către tatăl dumneavoastră să o scrieţi corect. La mulţi ani!”, a scris în secţiunea de comentarii Magda Bistriceanu, care activează în prezent la Forţa Civică.

Grapini este adesea criticată pentru felul în care scrie pe reţelele de socializare. Multe dintre postările sale cuprind greşeli gramaticale, semne de punctuaţie puse greşit sau non-sensuri. În conflictul cu Bistriceanu, ministrul a pus gafa sa din mesajul de Sfântul Ştefan pe seama emoţiei.

„Măcar atunci când este vorba de o comemorare să nu căutaţi nod în papurpă!”, a replicat Grapini, dând vina pe tastatură. „Chiar nu înţelegeţi că de la tastatură? Pentru mine era mai importantă emoţia şi starea sufletească decât tastatura!”, a scris Grapini.

„Aveţi cam multe emoţii, nu este prima dată! Succes!”, a venit replica ironică a Magdei Bistriceanu.

În mesaje mai vechi, Maria Grapini a folosit cuvântul „înbrăcaţi”, a scris „încheeat” în loc de „încheiat” sau a cerut pe adresa de e-mail „imagine frumoase” din România. Într-o altă postare, ministrul a scris despre un bal pe care l-a organizat „neântrerupt” timp de 15 ani, la care „oameni generoşi au donat s-au au licitat”, iar după o întâlnire la Parlament relatează despre discuţiile „cu delegaţiile a celor 14 ţări”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel