Google interzice aplicațiile pentru tinere care caută bărbați mai în vârstă și mai înstăriți

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Google a interzis aplicațiile prin care tinerele își găseau bărbați mai în vârstă și mai înstăriți.

Google tocmai a publicat schimbări ale politicilor pentru aplicațiile din Magazinul Play, transmite Android Police. Printre acestea se numără atât câteva modificări care țin de legalitate care afectează unele aplicații matrimoniale.

Astfel, compania a actualizat politicile pentru a interzice „relațiile sexuale pentru care se plătesc bani”, caracteristică ce se găsește în aplicațiile în care tinerele își găsesc bărbați mai în vârstă și mai înstăriți. Termenul este mai cunoscut în engleză: „Sugar daddy”. Bineînțeles, nu este obligatoriu ca doar fetele să folosească aceste aplicații. Personal, habar nu aveam că aceste aplicații chiar există pe Magazin Play, dar de acum sunt ilegale.

Google a făcut publice cifrele financiare pentru trimestrul II din 2021

                 

Google a stabilit noi recorduri financiare în al doilea trimestru al anului 2021, arată cifrele. Potrivit The Verge, în primul trimestru, compania a reușit să facă un profit record de 17,9 miliarde dolari. Totuși, veniturile din al doilea trimestru ale companiei mame, Alphabet, au ajuns la un nivel record de 61,9 miliarde dolari, iar profitul a depășit 18,5 miliarde dolari.

VEZI ȘI: Internetul liber este sub amenințare, spune influentul șef al Google și Alphabet.

Compania nu doar că a înregistrat recorduri, ci și-a dublat cifrele de la an la an

                                   

Pe lângă recordurile propriu-zise, Google și-a dublat unele cifre financiare raportate acum doar un an. Căutările Google sunt cel mai mare factor de creștere, crescând cu 14 miliarde dolari față de anul trecut la borna de 35,8 miliarde dolari. Nici YouTube nu este mai prejos, iar veniturile din publicitate s-au dublat, de la 3,8 miliarde dolari anul trecut la 7 miliarde dolari acum.

O mare întrebare este dacă afacerea Google Cloud o să devină totuși profitabilă, după ce de la înființare nu a făcut decât să piardă bani pentru gigantul tehnologic american. În timp ce divizia aceasta nu este încă profitabilă, în trimestrul al doilea a pierdut doar 591 milioane de dolari, iar veniturile au crescut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel