Google face un alt pas CONTROVERSAT. China se bucură de decizie

Google a eliminat din Magazinul Play o aplicație populară dezvoltată în India care promitea să găsească și să șteargă toate aplicațiile chineze de pe smartphone-urile Android.

Google a eliminat din Magazinul Play o aplicație populară dezvoltată în India care promitea să găsească și să șteargă toate aplicațiile chineze de pe smartphone-urile Android, conform The Verge. Compania americană a confirmat că a șters aplicația „Remove Chinese Apps” fiindcă încălca politicile Magazinului Play.

Unele celebrități indieni au condus o revoltă împotriva aplicației TikTok, de origine chineză, cerând utilizatorilor să dea cea mai mică notă posibilă pe Magazinul Play. Nota aplicației TikTok a scăzut și la 1,1 stele, însă Google a șters 7 milioane de recenzii de o stea, iar nota a urcat din nou deasupra pragului de 4 stele.

Explicațiile dezvoltatorului

Aplicația „Remove Chinese Apps” a fost ștearsă de pe Magazin Play, lucru confirmat și de dezvoltatorul OneTouch AppLabs, care se apără spunând că aplicația „nu promovează sau forțează oamenii să dezinstaleze orice aplicație de pe telefon”.

Decizia vine în contextul confruntărilor militare de la frontiera Himalayană dintre China și India. În plus, Google a mai avut un episod ciudat în care a interzis automat comentariile care aduceau injurii la adresa Partidului Popular Chinez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel