Google Chrome nu va mai funcţiona pe PC-uri şi smartphone-uri mai vechi

Google Chrome nu va mai funcţiona. Sursa: Pixabay
Google Chrome nu va mai funcţiona. Sursa: Pixabay

Google Chrome nu va mai funcţiona pe PC-uri şi smartphone-uri vechi, anunţă compania. 

Într-un update care ar putea veni foarte curând, Google Chrome va renunța complet la suportul pentru computere echipate cu procesoare fără SSE3. SSE3 (Streaming SMID Extenstion 3/Presscot New Instructions) este un set de instrucțiuni introdus prin 2004 pe procesoarele momentului, începând cu generația Pentium 4 de la Intel.

În principiu, dacă ai un computer cu procesor mai nou de Pentium 4, deci cam orice model de Intel Core, de la prima generație și până în prezent, la cea de-a 11-a, ar trebui să nu îți faci (încă) griji. Cei care încă folosesc computere atât de vechi, vor rămâne pe versiunea veche de Chrome. Totuși, dacă vor încerca în viitor să instaleze browser-ul Google, varianta care va fi descărcată după update de pe site-ul oficial nu va mai fi compatibilă.

Chrome va înceta să funcționeze și pe anumite computere Mac de la Apple. În cazul acesta însă, la fel ca în cazul sistemului de operare Android, limitarea se va face în funcție de versiunea sistemului de operare. Dacă computerul rulează cel puțin Mac OS X El Capitan (versiunea 10.11), va putea rula în continuare și Google Chrome. Pe partea de smartphone-uri, Chrome are de mai multă vreme cerința minimă Android 5.0 Lollipop, scrie go4it.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel