Iaurtul face ca gogoșile să fie mai pufoase și cu un gust altfel. Cui nu-i plac gogoșile făcute de bunica? Mama? Acum poți să le faci și tu, la fel ca ele. Un deliciu!
Ingrediente
Pentru 8 porții:
250 g de Iaurt
Făină
Ulei
Sare
Zahăr pudră
Mod de preparare
1. Într-un vas, se amestecă făina împreună cu iaurtul și puțină sare până devine o cocă moale care să curgă.
2. Într-o cratiță, se toarnă ulei și se încinge, apoi se pune cu lingură, aluatul făcut inițial și se lasă până se obține culoarea dorită.
3. Gogoșile se scot pe șervețele (ca să absoarbă surplusul de ulei) și se pudrează cu zahăr pudră.
Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
O rețetă simplă și rapidă, pentru zilele în care ți-e poftă de niște gogoși. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News