Gogoși cu iaurt. Rețetă simplă, gata în câteva minute

Rețetă de gogoși cu iaurt. Ți-e poftă deseori de gogoși, dar procesul este unul mult prea lung? Iată cum se prepară un desert simplu, gata în doar câteva minute. 

Iaurtul face ca gogoșile să fie mai pufoase și cu un gust altfel. Cui nu-i plac gogoșile făcute de bunica? Mama? Acum poți să le faci și tu, la fel ca ele. Un deliciu!

Ingrediente

 

Pentru 8 porții:

250 g de Iaurt
Făină
Ulei
Sare
Zahăr pudră

Mod de preparare

 

1. Într-un vas, se amestecă făina împreună cu iaurtul și puțină sare până devine o cocă moale care să curgă.

2. Într-o cratiță, se toarnă ulei și se încinge, apoi se pune cu lingură, aluatul făcut inițial și se lasă până se obține culoarea dorită.

3. Gogoșile se scot pe șervețele (ca să absoarbă surplusul de ulei) și se pudrează cu zahăr pudră.

Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!

O rețetă simplă și rapidă, pentru zilele în care ți-e poftă de niște gogoși. Poftă bună! 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26