Gabriel Diaconu, propunere după ”lauda” lui Ludovic Orban. Semnal de alarmă

Roxana Neagu / 03 feb 2020 / 08:10 Salveaza PDF Comentarii

Psihiatrul Gabriel Diaconu se arată îngrijorat după afirmația premierului Ludovic Orban. 

”Premierul Orban declară, deunăzi, că de când au preluat galbenii guvernarea se muncește zi-lumină, uneori și 14-16 ore pe zi.
Găsesc mărturisirea îngrijorătoare. În primul rând săptămâna de lucru e, prin lege, 40 de ore. Apoi Orban nu a clarificat dacă oamenii sunt sau nu plătiți pentru ore suplimentare.

Mai mult, medical vorbind nu e foarte sănătos. Înseamnă că timp de altceva nu îți rămâne. Nu mai dormi bine, digestia se duce pe pârtie, după o vreme faci hipertensiune, diabet, dislipidemie.

Cât despre psihologie ce să mai zic. Oboseală cronică, abilitate redusă de a lua decizii înțelepte devreme ce lobul frontal e un pic sub influență.

Propun revenirea programului de lucru guvernamental în albia normală. Ce exemplu dăm cetățenilor acestei țări? Că e bine să salahorească până la epuizare? Sau că munca peste program face bine la pisic? Nu, nu, nu sunt de acord.

De la 9 la 5, tovarăși. Cu pauză de prânz, cu siestă, cu respectarea principiilor de igienă fizică și mentală. Mai răruț, că-i mai drăguț.” a scris psihiatrul Gabriel Diaconu, pe Facebook, luni dimineața. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26