Fotbal: Francesco Totti se va ascunde în Italia, în cadrul unui reality show

Francesco Totti, legendarul căpitan al echipei de fotbal AS Roma, se va ascunde în Italia, alături de alte vedete ale cinematografiei şi divertismentului, într-un nou reality show, 'Celebrity Hunter', care va fi difuzat de reţeaua audiovizuală Amazon Prime Video, începând din 2020, informează EFE.

Totti, care s-a retras în 2017 după ce a jucat timp de 25 de sezoane pentru AS Roma, este una dintre celebrităţile care trebuie să se ascundă în Italia, timp de 14 zile, de un grup de anchetatori, criminalişti şi experţi în informaţii militare', a precizat Amazon într-un comunicat.

Fostul internaţional italian, în vârstă de 43 ani, campion mondial cu Squadra Azzurra în 2016, a fost de acord să participe la noul format de televiziune, produs în Marea Britanie de Endemol Shine Group şi care va cuprinde şase episoade, urmând să fie transmis în 200 de ţări începând de anul viitor.

O nouă experienţă pe care Totti a promovat-o pe 7 octombrie, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, al cărui sens a fost clarificat miercuri. Nu mă căuta, trebuie să mă ascund. În curând vei şti de ce, a scris fostul atacant pe contul său de Instagram. Alături de Totti, la reality show vor lua parte cântăreţul Federico Leonardo Lucia, cunoscut sub numele de Fedez, YouTuber-ul Luis Sal, jurnalista şi scriitoarea Francesca Barra, prezentatorul Costantino della Gherardesca şi actorii Claudio Santamaria, Diana Del Bufalo şi Cristiano Caccamo.     

Fostul fotbalist italian se alătură listei sportivilor care au conţinut pe Amazon Prime Video, o platformă care oferă şi o serie despre viaţa căpitanului echipei spaniole Real Madrid, spaniolul Sergio Ramos. Săptămâna aceasta, Francesco Toti a confirmat, alături de alt fost mare fotbalist italian, Andrea Pirlo, participarea la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, care va avea loc pe 13 iunie 2020, pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel