Samsung și Facebook, dispozitive cadou pentru sistemul medical britanic

Samsung va dona 2.000 de telefoane inteligente pentru personalul Serviciului național de sănătate britanic (NHS), pentru a le folosi în spitalele de tip Nightingale.

Samsung va dona 2.000 de telefoane inteligente pentru personalul Serviciului național de sănătate britanic (NHS), pentru a le folosi în spitalele de tip Nightingale, conform BBC.

Telefoanele inteligente sunt modelul Galaxy XCover 4s, care sunt făcute special pentru a fi rezistente și pentru a putea fi folosite chiar și cu mănuși.

Samsung a transmis că NHS a comandat deja 20.000 de telefoane și tablete, pe care le va vinde la preț de producător, fără a face profit.

Facebook a donat tehnologie de ultimă oră

Facebook face la rândul său o donație de 2.050 de ecrane de apeluri video „Portal". Aceste dispozitive sunt inteligente și, cu ajutorul inteligenței artificiale, mențin camera pe participanții apelului video în timp ce se mișcă în cameră, ușurând activitățile de zi cu zi.

Rețeaua de socializare a transmis că va trimite dispozitivele către mai multe spitale și case de îngrijire în mai multe locații din Essex, London, Manchester, Newcastle și Surrey.

Răspunsul de mulțumire al NHS

„Companiile de tehnologie, mari și mici, continuă să își pună la dispoziție resursele și expertiza pentru a-și arăta susținerea pentru sistemele noastre NHS și asistență socială, în aceste timpuri fără precedent", a transmis directorul de transformare digitală al serviciului, Iain O'Neil.

„Tehnologia nu a mai fost atât de importantă în a da unul dintre cele mai esențiale lucruri din viață – capacitatea de a comunica cu persoanele pe care le iubim, oriunde ar fi ele", a mai spus O'Neil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel