Facebook, nouă APLICAȚIE dedicată CUPLURILOR

Facebook a lansat marţi o aplicaţie de mesagerie online dedicată cuplurilor, denumită "Tuned", care le permite acestora să converseze, să partajeze fotografii şi fişiere muzicale, dar şi să beneficieze de o cronologie a unor amintiri comune, informează Reuters.

Aplicaţia este în prezent disponibilă doar în magazinul virtual al grupului Apple - App Store - pentru utilizatori din Statele Unite şi Canada, potrivit datelor transmise de platforma specializată Sensor Tower.

Conform site-ului The Information, noua aplicaţie a fost creată de o mică echipă de informaticieni din cadrul companiei Facebook, denumită New Product Experimentation (NPE), care are misiunea de a dezvolta produse noi pentru reţelele de socializare.

Conform informaticienilor de la NPE, aplicaţia Tuned este "un spaţiu privat în care tu şi partenerul tău de viaţă puteţi să fiţi doar voi înşivă".

Aplicaţia Tuned ocupă în prezent locul 872 în Statele Unite şi locul 550 în Canada în topul descărcărilor online dedicate reţelelor de socializare, potrivit platformei Sensor Tower. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel