Experiment extraordinar care îți arată cum poți deveni mai frumoasă

Un nou experiment, realizat și filmat de compania Dove, încearcă să le arate femeilor cât de ușor pot deveni mai frumoase.

Dove nu renunță la bătălia inițiată anul trecut destinată îmbunătățirii modului în care fiecare om se percepe și a postat, miercuri, pe Youtube, o nouă lecție care dovedește că frumusețea depinde în mare măsură de starea interioară pe care o traversează fiecare și că femeile au capacitatea de schimba modul în care se simt doar prin puterea minții lor.

În cadrul experimentului, mai multe femei au fost invitate de către medicul psiholog Ann Kearney-Cooke, să testeze 12 ore pe zi un plasture numit RB -X pe braț, timp de două săptămâni, iar în toată această perioadă să înregistreze un jurnal video în care să prezinte cum s-au simțit.

Participantelor la experiment li s-a spus inițial că plasturele conține un produs revoluționar pentru îmbunătățirea modului în care își percep propria frumusețe.

Deși multe dintre femeile care au participat la experiment au declarat la început că nu au simțit nicio schimbare, ulterior multe dintre ele au declarat că au devenit mai încrezătoare, mai sociabile și dispuse să încerce lucruri noi, de pildă au îmbrăcat o bluză îndrăzneață pe care nu ar fi purtat-o cu puțin timp în urmă. 

Impresionante sunt însă reacțiile subiecților în momentul în care au aflat că de fapt plasturii folosiți nu conțineau nimic. Clipul realizat de Dove certifică de fapt că o stare de spirit pozitivă, dar și încrederea în sine poate ajuta pe oricine să se simtă mai frumoasă. Cu acest clip, Dove speră să le inspire pe toate femeile și sugerează că stima scăzută de sine poate fi vindecată cu doar câteva săptămâni de gândire pozitivă. 

Noul experiment al celor de la Dove poate fi privit ca o continuare a campaniei de anul trecut Real Beauty Sketches (Ești mai frumoasă decât crezi), realizată cu ajutorul fostului desenator medico-legal, Gil Zamora.

Citește și Reclamă emoționantă care și-a propus să schimbe modul în care te vezi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel