EXATLON. Claudia Pavel (Cream), despre relația cu Cătălin Cazacu: Îmi e foarte dor

Darius Muresan / 13 feb 2018 / 07:28 Salveaza PDF Comentarii

Eliminată de la Exatlon, Claudia Pavel (Cream) s-a întors în România. Ea a vorbit despre realația foarte apropiată pe care a dezvoltat-o cu Cătălin Cazacu. Artista a precizat că nu știa că acesta are prietenă și că, inevitabil, s-au dezvoltat sentimente între ei.

"Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiaţi. Nu s-a întâmplat nimic între noi, s-a lăsat să se înţeleagă asta. Dacă s-ar fi întâmplat asta s-ar fi văzut la TV. Am petrecut împreună 24 de ore din 24, m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut când îmi era frică, o să îi mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nici noi nu ştim ce este între noi, cu siguranţă că există nişte sentimente între noi, dar mai mult că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat nu s-a întâmplat nimic.

Vom vedea când va veni acasă dacă se va întâmpla ceva între noi. Nu ştiam de existenţa acelei fete, el mi-a spus că e la fel de liber ca şi mine, dacă exista cineva în viaţa mea nu ar fi existat ţinerea de mână şi îmbrăţişarea.(...) Eu nu stric relaţii. Dacă stai cinci săptămâni cu un om...nu ai cum să nu te apropii de el. Îmi este extrem de drag şi îmi este foarte dor de el. Sper să rămână acolo până la final, sper să câştige, el sau Giani. Ne plimbam de drag pe plajă împreună(...) Este clar că suntem extrem de apropiaţi", a declarat Claudia Pavel, la Wowbiz.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23