EURO 2020 - Adama Traore, înlocuit de Sarabia în lotul Spaniei pentru meciurile cu Malta şi România

Adama Traore, atacantul echipei engleze de fotbal Wolverhampton, a suferit o accidentare în meciul cu Aston Villa din Premier League şi va fi înlocuit de Pablo Sarabia (Paris Saint-Germania) în lotul echipei de fotbal a Spaniei pentru meciurile cu Malta şi România, din preliminariile EURO 2020, potrivit unui comunicat dat publicităţii duminică, citat de AFP.

Traore fusese convocat iniţial pentru a suplini absenţa lui Rodrigo Moreno, care s-a accidentat sâmbătă în meciul jucat de Valencia în La Liga.

"Din păcate, nu voi putea răspunde la apelul echipei naţionale din cauza unei accidentări suferite la meciul pe care l-am disputat cu Aston Villa duminică. Sunt dezolat că nu pot face parte din această listă, dar voi continua să muncesc pentru a fi în cea mai bună formă posibilă la următoarele convocări", a declarat Traore.

Selecţionerul echipei Spaniei, Robert Moreno, hotărâse să apeleze la fizicul Adama Traore (23 ani, debutant) pentru ultimele meciuri din Grupa a F a preliminariilor Campionatului European de fotbal, cu Malta (15 noiembrie la Cadiz) şi cu România (18 noiembrie la Madrid).

Traore îl înlocuia pa Rodrigo (28 ani, 22 selecţii), convocat iniţial, dar care s-a accidentat în meciul Valenciei cu Granada (2-0), contând pentru etapa a 13-a din la Liga.

Sarabia a făcut parte din lotul Spaniei la ultimele meciuri ale Spaniei, în septembrie (când a intrat în cursul jocurilor cu România şi Insulele Feroe) şi octombrie (când a rămas pe banca rezervelor la meciurile cu Norvegia şi Suedia).

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte în ultimele două partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020 selecţionata Suediei, vineri 15 noiembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Capitală, şi reprezentativa Spaniei, luni 18 noiembrie (ora 21:45), pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

După opt partide disputate, România ocupă locul 3 în Grupa F a preliminariilor, cu 14 puncte, şi are nevoie de o victorie în partida cu Suedia şi un rezultat de egalitate cu Spania pentru a se califica la EURO 2020.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel